vrkbrandaris.gif (9681 bytes)

BUNGALOW 'DE WIELEWAAL'Op deze site vindt u meer informatie over de luxe 4-sterren bungalow 'de Wielewaal'. De bungalow is goed ingericht en is gelegen op enkele minuten lopen van strand en duin. Als u informatie wilt over wanneer deze bungalow beschikbaar is, kunt u hier kijken. Voor informatie over de tarieven kunt u deze pagina bezoeken en meer foto's van de bungalow vindt u hier.


 

'De Wielewaal' is een luxe 4-sterren bungalow voor 6 personen gelegen op West-aan-Zee nummer 148. In de woonkamer vindt u een open haard, een stereo-installatie, een kleurentelevisie (met kabel-ontvangst), een videorecorder en een DVD-speler. Er is een aparte keuken met magnetron.


huis3.gif (16633 bytes)

woonkamer.gif (26617 bytes)

De slaapkamers zijn voorzien van warm en koud stromend water. Er is een kamer met een 2-persoons bed en er zijn twee kamers met twee 1-persoons bedden. De bungalow is voorzien van douche en toilet.
Bovendien heeft u de beschikking over een garage. Verder is het zomerhuis voorzien van een wasmachine en kinderledikantjes.

Het zomerhuis staat op 1300 vierkante meter in de duinen op slechts enkele minuten lopen van het Noordzeestrand en mooie duingebieden.

Het terras zit op het zuiden van de woning dus als de zon schijnt kunt u lekker in de zon zitten. Het terras is toegankelijk vanuit de woonkamer. Op het terras zijn tuinmeubels aanwezig.
Het zomerhuis is het gehele jaar goed bereikbaar ongeacht de weersomstandigheden en er zijn goede busverbindingen op enkele minuten lopen van de bungalow.

U kunt stacaravan 'Geertje' nu ook op Google Earth bekijken. U kunt het onderstaande link openen met Google Earth of -als dat niet lukt- de onderstaande coordinaten invoeren.

53º 26’ 56.59” N 5º 15’ 37.48” O

Zomerhuis 'de Wielewaal' op Google Earth.

Er is nu ook een gastenboek waarin u uw ervaringen en commentaar kunt achterlaten! Leest u het ook gerust door voor ervaringen van andere huurders. Vragen kunt u beter stellen via de e-mail.
slaapkamer1.gif (17491 bytes)
 Voor overige informatie en vragen kunt u zich wenden tot het onderstaande (email)adres.

RECREA-SRO: VAKANTIEHUIZEN- EN CARAVANVERHUUR
Fam. van der Wielen - Westerburen 40 - 8891 GP   Terschelling
Tel: 0562-448179

E-mail sturen
 

(copyright 2005)